HVEM ER JEG

Else Gammelgaard Madsen

Filosofi

Betydningen og vigtigheden af det enkelte menneske er en hjertesag for mig, som er dybt forankret i mine egne værdier. Jeg tror på det unikke i enhver person, og på, at ved at anerkende og værdsætte forskelle kan personer, teams og hele organisationen styrkes.


Tilgang

Jeg har en passion for coaching og udvikling og er kendt for min holistiske, positive og anerkendende tilgang og min evne til at inspirere, begejstre og engagere folk.  Min styrke er evnen til at konfrontere problemerne på en positiv, praktisk og engagerende måde og at muliggøre en positiv, varig ændring for enkeltpersoner og organisationer. Jeg trives med at hjælpe enkeltpersoner, ledere og teams med at skabe gennembrud ved at bevæge mig ud over de udfordringer, der kæmpes med, uanset om det er konflikter, personlig effektivitet, ydeevne, ledelsesændring, store arbejdsbyrder, eller bare mangel på ideer. Jeg har også specialiseret mig i virtuel coaching og image management og hjælper enkeltpersoner og organisationer med at opbygge et positivt og autentisk image og præsentere sig på den bedst mulige måde.


Erfaring

Jeg har 27 års professionel erfaring som træner, facilitator, business-og image coach og grundlagde min egen Coaching og Image Management virksomhed i 1993. Mine kunder er ledere og medarbejdere, der er villige til at opnå:


• Bedre lederevner.

• En øget forståelse af egne styrker og svagheder.

• Et bedre grundlag for udvikling af frugtbare relationer.

• Specifikke værktøjer til at øge bidraget til teamet og virksomheden.

• Praktiske og nyttige redskaber til mere effektiv kommunikation.

• Inspiration til at skabe arbejdsglæde og trivsel i hverdagen.


Brancheerfaring

Udover 11 års teamleder erfaring, har jeg en solid erfaring fra erhvervslivet inden for en bred vifte af brancher og jobfunktioner lige fra kundeservice, salg, HR, administration og produktion. Jeg har i seks år været trænerassistent og co- træner på ICC coaching uddannelsen og er derudover censor i coaching i organisationer, coaching og konflikthåndtering og ledelse i praksis.


Desuden har jeg arbejdet på frivillig basis for KVINFO, et mentorordningsnetværk, der forbinder kvinder med flygtninge-og indvandrerbaggrund med kvinder, der er aktive i det danske samfund.


Kvalifikationer

Jeg er ICC International Certificeret Coach og har en PGD i Coaching & Development (Portsmouth University) - Akkrediteret Licensed Insights Discovery og Insights Sales Effectiveness Konsulent - Stress Management Konsulent - Integration Konsulent - Appreciative Inquiry facilitator og Image Management Coach.


Jeg har været medlem af bestyrelsen for EMCC i flere år og har deltaget i EQA / EIA Assessor workshop i Danmark i 2010.

 HVEM ER JEG

BESTIL ET UFORPLIGTENDE MØDE

KURSER

FOREDRAG

INSIGHTS

COACHING

Kontakt


FULL CIRCLE IMAGE,

Kronborgvej 10, 8381 Tilst


E-mail: info@full-circle-image.dk


Telefon: +45 5050 2458

Copyright @ All Rights Reserved - Full Circle Image