HVEM ER JEG

Else Gammelgaard Madsen

Filosofi

Betydningen og vigtigheden af det enkelte menneske er en hjertesag for mig, som er dybt forankret i mine egne værdier. Jeg tror på det unikke i enhver person, og på, at ved at anerkende og værdsætte forskelle kan personer, teams og hele organisationen styrkes.

 

Tilgang

Jeg har en passion for coaching og udvikling og er kendt for min holistiske, positive og anerkendende tilgang og min evne til at inspirere, begejstre og engagere folk. Min styrke er evnen til at konfrontere problemerne på en positiv, praktisk og engagerende måde og at muliggøre en positiv, varig ændring for enkeltpersoner og organisationer. Jeg trives med at hjælpe enkeltpersoner, ledere og teams med at skabe gennembrud ved at bevæge mig ud over de udfordringer, der kæmpes med, uanset om det er konflikter, personlig effektivitet, ydeevne, ledelsesændring, store arbejdsbyrder, eller bare mangel på ideer. Jeg har også specialiseret mig i virtuel coaching og image management og hjælper enkeltpersoner og organisationer med at opbygge et positivt og autentisk image og præsentere sig på den bedst mulige måde.

 

Erfaring

Jeg har 25 års professionel erfaring som træner, facilitator, business-og image coach og grundlagde min egen Coaching og Image Management virksomhed i 1993. Mine kunder er ledere og medarbejdere, der er villige til at opnå:

 

• Bedre lederevner.

• En øget forståelse af egne styrker og svagheder.

• Et bedre grundlag for udvikling af frugtbare relationer.

• Specifikke værktøjer til at øge bidraget til teamet og virksomheden.

• Praktiske og nyttige redskaber til mere effektiv kommunikation.

• Inspiration til at skabe arbejdsglæde og trivsel i hverdagen.

 

Brancheerfaring

Udover 7 års teamleder erfaring, har jeg en solid erfaring fra erhvervslivet inden for en bred vifte af brancher og jobfunktioner lige fra kundeservice, salg, HR, administration og produktion. Jeg har i seks år været trænerassistent og co- træner på ICC coaching uddannelsen og er derudover censor i coaching i organisationer, coaching og konflikthåndtering og ledelse i praksis.

 

Desuden har jeg arbejdet på frivillig basis for KVINFO, et mentorordningsnetværk, der forbinder kvinder med flygtninge-og indvandrerbaggrund med kvinder, der er aktive i det danske samfund.

 

Kvalifikationer

Jeg er ICC International Certificeret Coach og har en PGD i Coaching & Development (Portsmouth University) - Akkrediteret Licensed Insights Discovery og Insights Sales Effectiveness Konsulent - Stress Management Konsulent - Integration Konsulent - Appreciative Inquiry facilitator og Image Management Coach.

 

Jeg har været medlem af bestyrelsen for EMCC i flere år og har deltaget i EQA / EIA Assessor workshop i Danmark i 2010.

 

 

HVEM ER JEG

BESTIL ET UFORPLIGTENDE MØDE

Virtuel Coaching - E-Learning

Gratis

29

ErhvervsCoaching Pakke

Prøv Gratis i 30 dage

Online Erhvervs Coaching Pakke for mindre virksomheder. Udviklet for dig som ønsker at forbedre dit fokus, gøre bedst mulig brug af din tid og udnytte dit fulde potentiale med henblik på, at din virksomhed og indtjening vokser.

16 moduler - Pris: 1875,00 kr.

Start med det samme >>>

 

Nyhed

 

Gratis

29

Følelsesmæssig intelligens i kundeservice.

Følelser spiller en stor rolle i forhold til relation med kunder. Det drejer sig ikke kun om at håndtere kundens følelser, men også at håndtere vore egne følelser for at sikre, at de ikke har en negativ effekt på vores arbejdsliv og vores privatliv.

2 moduler

Start med det samme >>>

Sådan håndterer du utilfredse kunder

Ingen organisation vil altid kunne gøre alting helt rigtigt. Derfor vil en del af jobbet indenfor kundeservice være at håndtere kunder som er vrede eller skuffede over den service de har fået. Din rolle indenfor kundeservice er at have fokus på at løse problemet på en rolig og professionel måde.

2 moduler

Start med det samme >>>

 

Virtuelle Coaching Pakker, er for dig som ønsker at forbedre dit fokus, gøre bedst mulig brug af din tid og udnytte dit fulde potentiale.

 

Gennemgå ganske enkelt hver session guidet af mig som din coach. Du vil have adgang til dine pakker lige så længe, som du ønsker at abonnere på dem, og du kan vælge at stoppe når du selv ønsker dette.

 

Alle pakker kombinerer online coaching med tilbagemelding fra mig. Det gør det muligt for dig at klarlægge, hvor du er nu, hvor du ønsker at nå hen, og hvilke skridt du vælger at tage for at nå dit mål.

 

Jeg vil gennem forløbet stille dig yderligere spørgsmål, give dig værktøjer og forslag, som vil give dig indsigt samt yderligere drivkraft til succes i din virksomhed

 

Tænk på mig som din virksomhedspartner, en person som du kan dele ideer med. En person som ikke tvivler på din masterplan, men som vil følge dig på din rejse mod målet og (måske teste nogle af dine overbevisninger undervejs!)

 

 

 

KURSER

FOREDRAG

INSIGHTS

COACHING

Kontakt

 

FULL CIRCLE IMAGE,

Kronborgvej 10, 8381 Tilst

 

 

Telefon: +45 5050 2458

Copyright @ All Rights Reserved - Full Circle Image