COACHING

Telefon CoachingI England, USA og Australien foregår mere end 90 % af coaching over telefonen. Europa er på vej, og specielt i Skandinavien bliver telefon coaching mere og mere populært.


Telefon coaching er meget effektivt. Du og din coach bør være lige partnere, og telefonen er det perfekte “redskab” til at gøre lige præcis dette.


Telefon coaching er også meget omkostningsbesparende. Du har ingen rejseomkostninger, og du vil i sidste ende spare på dine coaching udgifter, fordi telefon coaching er meget mindre tidskrævende end face to face coaching.


Telefon coaching er ideelt i forbindelse med 1 til 1 coaching.

E-mail Coaching

 


Ønsker du hurtig afklaring, så er E-mail Coaching en effektivt, tids-og omkostningsbesparende løsning. Mange finder det behageligt og nemt, og der er ingen geografiske forhindringer. Jeg coacher på både dansk og engelsk og har rigtig gode erfaringer med at coache via E-mail.


Hvis du har det bedst med skriftlig kommunikation, og måske også har begrænset tid eller budget til rådighed, er E-mail Coaching en rigtig god mulighed. Du kan booke min. 4 sessioner via mail på en måned, og du kan maile når det passer dig bedst i løbet af ugen.


Ønsker du E-mail Coaching så send mig en mail, hvori du skriver lidt om dig selv, og hvad du gerne vil coaches


COACHING

Business CoachingEn Business Coach arbejder med arbejdsrelaterede spørgsmål samt forbedring af arbejdsresultater.

Ledere har mange opgaver og ansvarsområder, og udvikling af deres medarbejdere er ekstremt vigtigt. Den bedste måde ledere kan udvikle deres medarbejdere på, er ved at arrangere en professionel coach.


En business Coach koncentrerer sig om fokuspersonen, ikke om forretningssystemer. Business Coaching vil imidlertid indirekte involvere og forbedre resultaterne i virksomheden. Business Coaching fungerer lige vel for grupper (Team Coaching) som for individuelle personer.


Life CoachingLife Coaching begrænser ikke coachingen til fokuspersonens arbejdsliv. Dog er der i praksis et stort overlap, da karrieren er en vigtig del af fokuspersonens liv.


Life Coaching vil nødvendigvis involvere en diskussion af arbejde, ligesom business coaching vil involvere diskussionen af fokuspersonens personlige liv.


Life Coaching omfatter alle livsområder, for eksempel vægttab, motion, forhold til partner og børn, jobtilfredshed, karriere, boligforhold og pension.


Executive CoachingCoaching af ledere på direktions- og bestyrelsesniveau med henblik på strategisk beslutningskraft og lederskab.

En top position kan være en ensom position. Der er ofte ingen i organisationen, de kan tale med omkring deres håb og drømme, tvivl og frygt.


En Executive Coach udfylder denne vigtige rolle, og gevinsten ved coaching giver store og positive resultater på bundlinien.

   

Image Coaching - BrandingEn Image Coach er en kombination af en personlig stylist og en personlig coach.


Image Coaching hjælper personer som ønsker at få det bedste ud af sig selv og som ikke ved, hvor de skal starte.


Image Coaching arbejder med farver, stil, image, tøj, hår, hud og makeup og hjælper med at skabe større selvtillid og med at få succes, når det gælder personligt image.

 

   

     

   

KURSER

FOREDRAG

INSIGHTS

COACHING

Kontakt


FULL CIRCLE IMAGE,

Kronborgvej 10, 8381 Tilst


E-mail: info@full-circle-image.dk


Telefon: +45 5050 2458

Copyright @ All Rights Reserved - Full Circle Image