Coaching
  Hvad er coaching?
  Telefon Coaching
  E-mail Coaching
  Business Coaching
  Executive Coaching
  Life Coaching
  Image Coaching
  Forside
 


Coaching via E-mail

Ønsker du hurtig afklaring, så er E-mail Coaching en effektivt, tids-og omkostningsbesparende løsning. Mange finder det behageligt og nemt, og der er ingen geografiske forhindringer. Jeg coacher på både dansk og engelsk og har rigtig gode erfaringer med at coache via E-mail.

Hvis du har det bedst med skriftlig kommunikation, og måske også har begrænset tid eller budget til rådighed, er E-mail Coaching en rigtig god mulighed. Du kan booke min. 4 sessioner via mail på en måned, og du kan maile når det passer dig bedst i løbet af ugen.

Ønsker du E-mail Coaching så send mig en mail, hvori du skriver lidt om dig selv, og hvad du gerne vil coaches i. Du kan også benytte skemaet her. Første mailkontakt er Gratis, og når vi sammen har afstemt forventningerne, sendes coachingaftale samt faktura på det aftalte antal sessioner.

Vil du booke en måneds E-mail Coaching (1 session pr. uge) er prisen 995,00 kr. inkl. moms. Betaling sker månedsvis forud, og du vil efter gennemført betaling altid kunne kontakte mig, når du behøver det - også uden at skulle bestille tid først.

Betal med kreditkort 
     
 


        

       

       FULL CIRCLE IMAGE  •  Kronborgvej 10  •  8381 Tilst   •  Telefon +45 5050 2458          info@full-circle-image.dk